Voorstelrondje

Laten we beginnen met een voorstelrondje…

Zodat je weet met wie je ‘meereist’

Hoi! Wij zijn Benjamin en Kim, inmiddels al ruim 25 jaar verkering en 15 jaar getrouwd, gek op lekker eten, drinken én reizen. In 2007 kregen wij dochter Zoë en onze zoon Indra maakte in 2011 ons gezin compleet.

Daar waar Kim graag tot in de vroege uurtjes op de dansvloer staat, kijkt Benjamin liever een goede serie.  Zoë staat haar mannetje op het voetbalveld, terwijl Indra zijn creativiteit helemaal kwijt kan in het atelier van opa. Samen hebben we de grootste lol om de meeste domme dingen en steken we elkaar graag de gek aan.

 

Onze reizen

Onze eerste ‘reis’ met zijn tweetjes ging naar Texel, een weekend naar een B&B. Tijdens onze huwelijksreis hebben we een maand lang met de rugzak op door Mexico gereisd. Toen we zwanger waren van Zoë gingen we een week naar Marokko.En met Indra in de buik maakten we een fantastische rondreis door IJsland en Canada. Sindsdien maken we minstens een keer per jaar een mooie reis zowel binnen als buiten Europa.

En toen werd alles anders

En zo deden we lekker ons ding, tot in 2018. Met ons gezin waren we voor de tweede keer op het fantastische eiland Lombok. We waren net die middag aangekomen en hadden de dag in en om het zwembad doorgebracht.

‘s Avonds ging Kim nog even naar de sportzaal, terwijl Benjamin met de kinderen op de kamer bleef. Indra lag al op één oor en Zoë lag lekker een filmpje te kijken toen ze terugkwam en er opeens veel lawaai van buiten kwam. Gek genoeg wist ze gelijk wat er aan de hand was…een aardbeving.

Diezelfde avond moesten we vluchten voor de zee, sliepen we twee nachten op straat en moesten we alle spullen achterlaten, maar we zijn met zijn vieren weer veilig thuisgekomen.

We kunnen je wel vertellen, het doet wat met je. En het doet niet zomaar wat met je, het verandert je hele jij. Je hele manier van denken en doen. Zaken die belangrijk voor je waren, zijn dat toch écht niet en zaken die je voor lief nam, zijn nu juist zó belangrijk. Sindsdien leven we nog meer dan voor die tijd, vieren we alle successen groot en klein, doen we wat wij leuk en belangrijk vinden.

Toen corona ons gezin op de kop zette, dachten we ‘en nu is het genoeg, nu gaan we deze reis met onze kinderen maken, want voor hetzelfde geld, komt er helemaal geen later’

Onze missie

We merken dat er steeds meer ouders zijn die er een tijd tussen uit willen met hun kinderen en dat vinden we onzettend tof. Samen even helemaal uit de ratrace en niks geen verplichtingen die ons doodleuk worden opgelegd.

Maar we merken ook dat ouders schrikken van alle regeltjes en daarom soms de plannen weer op de lange baan schuiven en dat vinden wij heel jammer.

Het is onze missie om jullie te laten inzien dat de wereldreis met je kinderen heel goed mogelijk is óndanks alle regels.